FF_tunnus

FUNGUS FIGURA
rihmastoi yhteen sienet, muotoilun, ruoan ja musiikin Kaapelitehtaan Puristamolla 22.-24.9.2019

 

Mitä syntyy kuin muotoilijoille, taiteilijoille ja muusikoille annetaan muusaksi sieni ja tehtäväksi luoda elämyksellinen ravintolatila. Siitä kasvaa Fungus Figura, kolmipäiväinen elämyksellinen tapahtumakokonaisuus.

Tapahtuman tila toimii Pop up -kahvila-baarina ja näyttelynä, jossa sienet ovat läsnä sekä fyysisesti että muotoiltujen tuotteiden inspiraationa. Elämystilan uniikin esineistön ovat suunnitelleet tekstiilisuunnittelija Reeta Ek, muotoilija Samuli Helavuo, muotoilija Sanelma Hihnala, kuva- ja keramiikkataitelija Laura Pehkonen, muotoilija Maija Puoskari ja muusikko Tatu Rönkkö.

Fungus Figura esittelee sieniin liittyviä teoksia, käyttöesineitä ja innovaatioita. Tilassa on myös sieniaiheisten tuotteiden myyntinäyttely.

Fungus Figuran Kahvila-baarissa on anniskeluoikeudet ja siellä voi syödä – sienipainotteisesti tietenkin -, ja nauttia kahvista, teestä tai Fungus Figura -oluesta. Iltaisin tila muuttuu Fungus Figura -klubiksi.

Lauantaina 23.9. Fungus Figuraa täydentää jo viidettä kertaa järjestettävä Sieni-ihmisten päivä. Päivä tarjoaa opastetun sieninäyttelyn, sieniasiantuntijoiden haastatteluja, reseptejä sieniruokiin, ja muuta sienitietoutta. Sienitorilla on myytävänä sieniherkkuja, sienituotteita ja sienikirjoja.

OHJELMA

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki
Puristamo, C-rappu

Perjantai 22.9.2017
Klo 11–17  
Fungus Figura ja kahvilabaari avoinna
Klo 21–24  Fungus Figura klubi

Lauantai 23.9.2017
klo 11–17 
  Fungus Figura ja kahvilabaari avoinna
klo 11­–17    Sieni-ihmisten päivän ohjelma
Klo 21–24  Fungus Figura klubi

Sunnuntai 24.9.  
Klo 11–15     Fungus Figura avoinna, Brunssi kahvilabaarissa

 

Fungus Figuran pääyhteistyökumppani on
Lönnberg Paino Oy.
Muina yhteistyökumppaneina on
Saas Instruments Oy ja Hima & Sali.

Lisätietoja: Petri Salmela, puh. 040 7444 454,
puheenjohtaja@sieni-ihmiset.fi

Facebook