Ikea Karhu Pehmolelu

Valitse sijainti. Tähän kehityssuuntaan voidaan kuitenkin puuttua. Jääkarhut pitävät kylmästä, mutta tämä harmaakarhu pitää myös lämpimistä halauksista ja rakastaa seuraasi. Ei silitystä. Ei kloorivalkaisua. Toivottavasti mallisto vahvistaa lasten kiinnostusta eläimiin ja luontoon.

Valmistaudu karhutreeniin

Ei kemiallista pesua. Syötä postinumero. Katsopa tätä! Tähän kehityssuuntaan voidaan kuitenkin puuttua. Toista kymmenen kertaa! Suunnittelijan ajatuksia Suunnittelijan ajatuksia.

ikea karhu pehmolelu

Tuotetiedot

Siksi tavoittelemme, että vuoteen mennessä kaikki käyttämämme materiaalit ovat joko kierrätettyjä tai uusiutuvia sekä tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti. Kaikki lastentuotteemme on testattu ja todettu tiukimpien kansainvälisten turvastandardien mukaisiksi. Leikkien lomassa lelut kehittävät motorisia ja sosiaalisia taitoja sekä loogista ajattelua. Laita suosikkikappaleesi soimaan, laita äänet niin kovalle kuin haluat ja hypi kunnes kappale loppuu! Palaa sivun yläreunaan Jaa. Ei kemiallista pesua. Söpö nalle Susanna Ostin puolisolle maskotiksi.

golf 3 vr6

BRUNBJÖRN Pehmolelu, harmaakarhu – IKEA

Kaikki lastentuotteemme on testattu ja todettu tiukimpien kansainvälisten turvastandardien mukaisiksi. Lisää ostoskoriin. Pehmoinen ystävä, jota on mukava hoivata, halata ja pitää ikea karhu pehmolelu, kun pelottaa. Haluamme vaikuttaa planeettaamme positiivisesti. Suunnittelija Ann-Cathrine Sigrid Ståhlberg. Tarkistetaan saatavuutta. Siksi tavoittelemme, että vuoteen mennessä kaikki käyttämämme materiaalit ovat joko kierrätettyjä tai uusiutuvia sekä tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

Pehmolelu on lasten ikisuosikki – Pehmolelut – IKEA

Selkeät kontrastit ja pehmeä materiaali antavat virikkeitä vauvan aisteille. Tosiasiassa nykymaailman nopea kehitys uhkaa monia villieläinlajeja. Mitat Mitat Pituus: 40 cm. Tuote on CE-merkitty. Löysimme tuotetta Myydyin. Pituus: 22 cm.