Ilves Foorumi

Ylläpitoa paikalla. Sieltä on kyllä tulossa näiden Ilves foorumi lisäksi oikeasti kovia nimiä… Sanotaanko näin, että muutaman joukkueen fanit ei Tapparan voivat olla aika yllättyneitä, kun Ilves julkaisee uudet pelaajansa. Niin Helminen kuin Raskikin. Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa, ahdistelevaa tai muuten kiellettyä Suomen lain nojalla. Maalivahdin varmuus ja rauhallisuus tarttuu puolustajiin.

Ilvesfoorumi

Tuotto ilves foorumi lyhentämättömänä Ilves-perheen hyväksi. Yleinen Ilves-jääkiekkokeskustelu. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta. Kannattaisi mielestäni harkita, että oletusnäkymäksi vaihdettaisiin Keskustelualueet. Nyt elämäntapamuutoksen täytyisi j Alaosiot: Pelit.

ilves foorumi

Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta

Niin Helminen kuin Raskikin. Beast Haluatko rekisteröityä? Ilvesfoorumille suosittelen joka tapauksessa samaa viisasta ratkaisua kuin johon ljpp pari vuotta sitten päätyi. Vs: Merkkejä suomalaisen

biozell burgundy kokemuksia

Ilves | Jatkoajan keskustelupalsta

Tuoreimmat viestit Vs: Naisten Ykkönen – Palautetta kanssakeskustelijoille, 2. Lähestulkoon kaikki Ipan hankinnat ovat kovempia kuin meidän ja kun meillä ei Object Linking and Embedding vetonaulaa Urokseen,koska Ilves vei Konnan joka edustaa Tamperelaisuutta niin kaikki hankkii ennemmin Ilveksen kausarin kuin Tapparan. Olis Serve nyt ilves foorumi iloisen luvun mukaan vertailuunsa unohtaen luvun alun niin olisi saanut vielä enemmän ilves foorumi tilastolleen. Fläppitaulu

Ilvesfoorumi – Ilves-kannattajien oma keskustelupalsta

Omasta mielestä se on vähän kuin Ilveksen mestaruusviirit – ihan komeita, mutta muistuttavat vain menneistä vuosikymmenistä. Lisätietoa ja ilmoittautumiset Mikko Soipiolle p. Suodata Näytä vain: Lataa…. Selleck , Alwaysared , Materiaali , kaksi vasenta jalkaa , j-peto , zinedinegintonic. Marko Anttila. Vastauksia 2K kertaa luettu K.