Iphone 12 Max 64gb

Jopa 17 tuntia videon toistoa 3. Kahden eSIMin tuki Katso lisätietoja. Lasia ja alumiinia. Eri iPhone-mallien lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut Applen jalosteet. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Jopa 40 tuntia.

Apple iPhone 12 Pro Max 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB

Not available 1 Ei saata­villa. Kahden eSIMin tuki Telia Finland. Animojit ja Memojit. Hämmästyttävän nopealla 5G-yhteydellä nautit videoista, peleistä ja sisällöstä nopeammin ja viiveettömämmin kuin koskaan Ammattilaistason kolmoiskamerajärjestelmä Dolby Vision -videokuvauksella ja LiDAR-skannerilla vie kuvasi täysin uudelle tasolle Sähäkkä A14 Bionic -siru tarjoilee täysin uudenlaista nopeutta niin kuvatessa, surffatessa kuin päivittäisessä käytössäkin Iphone 12 max 64gb vedenkestävyys, uudistunut design ja äärimmäisen kestävä Ceramic Shield -rakenne Väri: Grafiitti.

iphone 12 max 64gb

Ceramic Shield: olennaisesti kestävämpi

Kiitos palautteestasi! Tutustu mallistoon ja valitse omasi. Vesitiivis, enimmäissyvyys 1 metri 30 minuutin ajan IP67 4. HDR kuville. Pika­matka­kortit, joissa vara­­tehoa. Tutustu siihen. Mukana tulevat kuulokkeet.

laptop apple 2020

Apple iPhone 12 Pro Max GB Hopea, halvin hinta €

Julkaistaanko tulevana syksynä kaikkein tehokkain iPhone? Alin hinta. Muotokuva­valo kuudella tehosteella luonnollinen, studio, korostus, lavavalo, lavavalo mono, yläsävyvalo mono. Akunkesto: jopa 11 tuntia videon toistoa 3. Kennoa liikuttava optinen kuvan­vakain.

iPhone – Vertaile malleja – Apple (FI)

Kokeile ilmaiseksi 4 Lisätietoja. Super­nopea 5G-mobiili­data 2. Apu ja tuki. Videon toisto:. Viimeksi katsomasi tuotteet.