Iphone 64gb Se

Myyntipakkauksessa ei Object Linking and Embedding mukana kuulokkeita eikä virtalähdettä. Lisää ostoskoriin. Sähköpotkulauta E-scooter. Hintakehitys Korkein hinta. Apple iPhone SE on kaikkien aikojen tehokkain 4,7 tuuman iPhone.

Apple iPhone SE (2020) 64GB, puhelin

Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Takaisin sivun alkuun. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Vuoden Apple iPhone SE on hittipuhelimen päivitetty versio, josta löytyy kaikki alkuperäisen mallin huippuominaisuudet sekä valikoituja parannuksia entistä sulavamman käyttökokemuksen takuuksi. Apu ja tuki. Safiirikristallinen linssinsuojus, Cinematic-videotasapaino, Focus Pixels, Automaattinen kuvanvakain, Playback-zoomi, geoetsintä, Stereotallennus, Continuous autofocus video, 8 MP still-kuvien tallennus 4k-video, Ajastettu kuvaus vakautuksella, Slow Sync, Kehittynyt punasilmäisyyden iphone 64gb se, Optinen kuvanvakautus videoille, Laajennettu dynaaminen iphone 64gb se videoille, HEIF-kuvankaappaus, maks.

iphone 64gb se

Tuotteen ominaisuudet

Arvostelu Tuotteen laatu. Kaikki operaattorit eivät tue eSIMiä. Liikkuminen ja ulkoilu. Käyttöehdot Palaute.

la roche posay lipikar podologics

iPhone SE 64GB () musta | Telia

Molemmista vahinkotapauksista peritään lisämaksu. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Burst iphone 64gb se, Live Photos, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus, wide color capture valokuville ja Live Photo -kuville. Siinä on seuraavat ympäristö­­vaikutuksia vähentävät ominaisuudet: Arseeniton näytön lasi Elohopeaton näyttö Ei bromattuja palonesto­aineita Ei PVC:tä Ei berylliumia Kierrätettävä vähähiilinen alumiini. Maksut saattavat vaihdella ajan kuluessa.

Apple SE (2nd generation) iPhone SE 64GB Musta, halvin hinta €

Ostamalla sopimukseen sitomattoman iPhonen voit käyttää minkä tahansa operaattorin yhteensopivaa SIM-korttia, myös nykyistä korttiasi. Samsung Galaxy SmartTag, bluetooth-paikannin. Vieraile sen maan tai alueen verkkokaupassa, jonne haluat jalosteet toimitettavan. Jos näyttö mitataan suora­kaiteena, sen lävistäjä on 5,42 tuumaa iPhone 13 mini, iPhone 12 mini , 6,06 tuumaa iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 tai 6,68 tuumaa iPhone 13 Pro Max. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Xbox Series X, pelikonsoli.