Iphone 6s Swappie

Swappie tekee puhelimiin useita kohtia käsittävän tarkastuksen ja myöntää niille 12 kuukauden takuun kaupan päälle. Akku vaihdettu Fonumissa huhtikuun lopussa Swappie pyrkii ratkaisemaan huijauksiin liittyviä ongelmia ja lupaa turvallista palvelua niin puhelinten myyjille kuin ostajillekin. Yhtiö ei ota vastaan myöskään sellaisia puhelimia, joiden emolevyssä on ongelmia. Lisätiedot Kunto: Hyvä, näyttö hieman iphone 6s swappie. Vaikka oikeinkirjoituksessa on ISn toimittajalla haasteita.

Hopeinen Omena

Pelkkä puhelin, ei laturia ym. Näin ollen vaihtaminen- ja palautustilanteet on tarvittaessa helpompi hoitaa. Swappie huoltaa ja myy käytetyt iPhonet Swappie on keskittynyt käytettyjen puhelinten markkinassa iPhoneihin, joita se myy eri malleissa ja eri kuntoisina. Viesti Kirjoittaja Jukval » iphone 6s swappie. Viesti Kirjoittaja Harmaa99 » Viesti Kirjoittaja hp1 » 9.

iphone 6s swappie

iPhone 6s 64GB kulta

Tänne vain keskustelu itse laitteista, ei ohjelmista tai iPhone OS-käyttöjärjestelmästä. Kertoo paljon. Toivottavasti saamme palvella teitä tulevaisuudessakin! Yksityisyys Ehdot. Pelkkä puhelin, ei laturia ym. Tuotteilla on myös kahden viikon palautusoikeus. Todella ikävä kuulla, että puhelimessasi ilmeni ongelmia!

kahvikuppi omalla logolla

Swappie? – Sivu 3 – Hopeinen Omena

Katso lisää samankaltaisia hakuja. Viesti Kirjoittaja KingL » 1. Postipaketin liikkumista voi seurata postin toimittaman lähetyskoodin kautta. Myydään kullanvärinen iPhone 6s 64gb. Liiketoimintamallinsa ansiosta Swappie on päässyt myös Sitran Kiertotalouden kiinnostavimmat -listalle.

Arvostelut Swappie | Lue asiakkaiden arvosteluja yrityksestä | /

Näin ollen vaihtaminen- ja palautustilanteet on tarvittaessa helpompi hoitaa. Vastaavia tuotteita on aiemmin myyty näillä hinnoilla iPhone 6s 64GB kulta. Tuotteita voi kaupassa selata kunnon, puhelinmallin, hinnan ja muistin suuruuden mukaan, ja jokaisesta tuotteesta on kirjoitettu kuvaus sekä ladattu geneerinen tuotekuva. Järjestä ilmoitukset: Uusin ensin Vanhin ensin Kallein ensin Halvin ensin. Helppo ja toimiva. Nopea toimitus ja puhelimen kunto vastasi kerrottua kunto luokkaa.