Iphone 7 Plus Kuoret Power

Pakkaus sisältää näytön suojakalvon. Mikäpä olisikaan sen ikävämpää kuin hajottaa uusi ja kallis iPhone heti ensimmäisillä käyttökerroilla, kun ote pääsee hieman lipeämään ja havahdut kamalaan tilanteeseen, jossa puhelin putoaa kohti kivilattiaa. Yritys Keitä me oikein olemme? Tilaa Apple iPhone 7 Plus kuoret netistä Olet selvästi vailla Apple iPhone 7 Plussaan sopivia kuoria, kun olet löytänyt tiesi tähän tuotevalikoimaan. Lajittele Valitse.

iPhone 8 kuoret

Ohut ja hyvin suojaava kannellinen suojakotelo, jossa on kosteutta, sormenjälkiä ja likaa hylkivä pinta. Katso laitteellesi sopivat Autoilutarvikkeet. Kotelossa on magneettikiinnitys, jalusta-toiminto, tasku ja kaksi korttipaikkaa. Toimitamme kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti, jotta pääset nauttimaan uusista puhelintarvikkeista kaikista nopeiten. Kotelo on valmistettu laadukkaasta paksusta aidosta nahasta. Lompakkokotelossa on 15 korttipaikkaa, kaksi suurta taskua ja magneettisuljenta. Katso laitteellesi sopivat Varavirtalähteet.

iphone 7 plus kuoret power

Sivustomme käyttää evästeitä

Katso laitteellesi sopivat Muut tarvikkeet. Kotelon kansi sulkeutuu magneetilla. Parhaimman suojan iPhone 7 Plus puhelimellesi tarjoavat lompakko suojakotelot, sillä ne ympäröivät puhelimesi sivut, taustan ja myös kaikista herkimmän osan eli näytön. Tiesithän, että kaikki Apple iPhone 7 suojatuotteet on suunniteltu siten, etteivät ne haittaa muiden tarvikkeiden käyttöä, vaan liitännät, näppäimet ja kamera ovat käytettävissä normaalisti. Mikset siis ehkäisisi tällaista pelottavaa tilannetta hankkimalla edullisesti iPhone 7 Plus suojakuoret suojaa. Tyylikkäässä kotelossa on kaksi luottokorttipaikkaa, jalusta-ominaisuus ja magneettikiinnitys. Kotelossa on kaksi korttipaikkaa, jalusta-toiminto, tasku ja magneettikiinnitys.

garage band logic pro

Motorola Moto G8 Power Lite suojalaukut

Pakkaaminen sisältää ilmaisen näytön suojakalvon. Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Tervetuloa ostoksille! Suodata tuotteita. Näin puhelin pysyy ehjänä arjen jokaisessa tilanteessa ja näyttää paremmalta kuin koskaan ennen. Parasta kuitenkin on, että iPhone 8 panssarilasi toimii täydellisesti yhdessä kaikkien kuorten ja koteloiden kanssa. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Wave Kukkakuosinen suojakuori, Apple iPhone 8 Plus / 7 Plus / 6S Plus / 6 Plus, Pinkki – Wave

Katso laitteellesi sopivat Puhelinpidikkeet. Inkit jalosteet Valitse suojakuoresi yli uniikin designin valikoimastamme! Vain korttimaksut Vaihtaminen ja palautus TukkuClub Kuinka tilaaminen toimii? Kotelo taittuu käteväksi jalustaksi esim. Voit odottaa niiden kolahtelevan postilaatikkoosi arkipäivässä, eli saat iPhone 7 Plus puhelimesi suojaan todella nopeasti. Apple iPhone 7 Plus kuoret ovat tärkein lisätarvike Apple iPhone 7 Plus kuoret ovat hankitalistalla ensimmäisenä, kun olet käynyt hakemassa kaupasta uuden puhelimen korvaamaan aikaisemman iPhone 6 Plus mallin. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!