Iphone 8plus Koko

Model iPhone 8 Plus. Näytä tarjous. Saatavuus mobiiliverkossa riippuu operaattorista, datasiirto saattaa olla maksullista. Apple Lightning 1. Vakiokokoonpanossa tilaa käytetään noin 11—14 Gt sisältäen iPhone OS:n ja esiasennetut apit mallista ja asetuksista riippuen.

Apple iPhone 8 Plus

Multi-touch CPU-arkkitehtuuri 2× Monsoon 2. Koko ja paino vaihtelevat kokoonpanon ja valmistus­prosessin mukaan. Valmistaja Apple Katso kaikki Apple-mallit täältä. Vakiokokoonpanossa tilaa käytetään noin 11—14 Gt sisältäen iOS:n ja esiasennetut apit mallista ja asetuksista riippuen. Ambient light Joo. GPU-ytimet 3.

iphone 8plus koko

Apple Footer

Upload Speed Mbps. Flash-muisti Ei. Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan. Niissä on seuraavat ympäristö­vaikutuksia vähentävät ominaisuudet:. Arvioi tämä sivu: 1 – 5. Kaikki akkua koskevat väitteet riippuvat verkon kokoonpanosta ja monista muista tekijöistä. Se ei pelkää sateita eikä lunta.

huawei p20 smart pro

iPhone 8 – Wikipedia

Multi-touch GPU-taajuus Mhz. Vain SDR-videosisältö. Kuulokkeet Ei. Työajat kovassa tilassa tuntia. Jotkin ominaisuudet eivät ehkä Object Linking and Embedding saata­villa kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Niissä on seuraavat ympäristö­vaikutuksia vähentävät ominaisuudet:.

Apple iPhone 8 Plus tekniset tiedot

Langattomat Qi-laturit myydään erikseen. Langaton lataus Joo. Integroitu salama Ei. Katso koko luettelo. SAR-pää 0. Puhumisaika 25 tuntia.