Iphone Xs 3d

Marko Tiihonen Raisio. JavaScript seems to be disabled in your browser. Tarkista tuotteen myymäläsaatavuus. Asentaminen onnistuu todella vaivattomasti ilman ilmakuplia. Kuntoluokka Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Nopea toimitus Kaikki tilaukset toimitetaan koti ovelle jopa seuraavaksi päiväksi. Tekniset tiedot Kaareva iphone xs 3d panssarilasi Muotoilu reunasta reunaan Aitoa karkaistua lasia Lujuusluokka 9H Vain 0,33 mm ohut Iphone xs 3d lialta ja naarmuilta Hylkii sormejälkiä Heijastamaton pinnoite Asennus ilman ilmakuplia Ilmainen toimitus Lähetämme jokaisen tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta Oulun keskusvarastoltamme.

iPhone X / iPhone XS / iPhone 11 Pro Panssarilasi 3D

Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Tilaa uutiskirje. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Suojaa puhelimen näyttöä ja pitää tuntuman samana kuin kalvoa ei olisikaan. Pyrimme iphone xs 3d lisävarustevalikoimalla vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi ja erityispyyntöihisi! Jätä oma arvostelu Kaikki tiedot ovat vaadittuja. Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta.

iphone xs 3d

iPhone X / iPhone XS / iPhone 11 Pro panssarilasi suojakalvo

Posti – Priority Toimitusaika arkipäivää. Lähetämme jokaisen tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta Oulun keskusvarastoltamme. Puhelintuki: Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Tuotekoodi: Arvioitu toimitusaika arkipäivää. Näitä ostetaan nyt:.

lipunosto junasta

iPhone X / iPhone XS / iPhone 11 Pro Panssarilasi 3D –

Karkaistusta lasista iphone xs 3d lasikalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Annathan meille rohkeasti palautetta mikäli tuotteesi ei ollutkaan mielestäsi hyvä, mutta toki hyvääkin palautetta otetaan vastaan ilomielin! Näitä haetaan nyt:. Your session is about to timeout due to inactivity. Myyntipakkauksessa mukana: 1 kpl Lasikalvo 2 kpl Puhdistusliina kostea ja kuiva 1 kpl Pölynpoistotarra. Huomaa, että toimituskulut ovat tilauskohtaiset. Näitä ostetaan nyt:.

Mocoll 3D Full Cover 9H iPhone XS Max/11 Pro Max Rounded Kirkas| Techinn

Selaamalla tätä verkkosivustoa, hyväksyt evästeiden käytön. Gabriel Sainio Mustio. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Siinä ei OLE jälkiä kulumisesta ja se näyttää täysin uudelta. Tuote pysyy varattuna 24h.