Lego City Palokunnan Sammutusyksikkö

Espoo Iso Omena. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme lego city palokunnan sammutusyksikkö kyseisen tuotteen sivulle. Your session is about to timeout due to inactivity. Ohjaa hieno paloauto paikalleen ja käytä Toastie-palomiesrobottia, jolla on tehokas vesitykki. Lapset voivat nostaa paloauton korinosturin, sammuttaa LEGO® liekkejä ampumalla vesinuppeja palokunnan Toastie-robotista ja leikkiä tarinoita, joita tähdittävät LEGO City tv-sarjan hauskat hahmot. Keittiön tarvikkeet Juustohöylät Maustemyllyt Mikrokuvut Siivilät ja läviköt Pizzaleikkurit Talousvaa’at ja mittarit Kylmälaukut Muut keittiötarvikkeet.

LEGO City Fire 60282 Palokunnan Sammutusyksikkö

Hoitotuotteet Muut hoitotuotteet Turkin hoito Tassujen ja kynsien hoito Ravintolisät. Previous Slide Next Slide. Ladataan hintagraafia. Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Paloautossa on lokero sammutustarvikkeiden säilytykseen sekä perävaunu, jossa on ramppi palokunnan Toastie-robotin kuljettamiseen. Verkkokaupan maksutavat:. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta!

lego city palokunnan sammutusyksikkö

Tuotteen kuvat ja videot

Skip to the end of the images gallery. Palokunnan sammutusyksikkö City. Grillaaminen Grillit Grillausvälineet Sytykkeet. Polttopuut Puupelletit ja briketit Halot ja takkapuut. Kynnet Kynsilakan poistoaineet Kynsien hoitotuotteet Irtokynnet ja kynsiliimat Kynsilakat Muut kynsituotteet.

ford edge mk1

LEGO City Fire Palokunnan sammutusyksikkö | verkkokauppa

Ei voi kun kehua Date published: Jyväskylä Seppälä. Viimeksi katsomasi tuotteet. Grillaaminen Grillit Grillausvälineet Sytykkeet. Katso saatavuus ja hinta myymälöissä. Hyvä ostos oli.

Palokunnan sammutusyksikkö LEGO | S-kaupat ruoan elektroninen kauppa

Kempele Zeppelin. Sisältää helposti seurattavat rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet aloittelevien rakentajien avuksi. Turku Tampereentie. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotoimintojen avulla imeväisikäiset kehittyvät nopeasti mestarirakentajiksi! Kamerat ja videokamerat Action-kamerat Digikamerat Järjestelmäkamerat Kiikarit ja kaukoputket Videokamerat Kameratarvikkeet. Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta.