Lego Imperial

Sisältää myös rakennettavan pienoismallin vastarinnan Tantive IV -aluksesta. Lisää ostoskoriin. Esillepanoa varten jalusta plakaatilla, jossa tietoa aluksesta. Tässä hulppeassa Ultimate Collectors Series -rakennusssarjassa on osaa. Tosi keräilijän ja Star Wars- sekä LEGO-fanin unelmalahja lego imperial täynnä Tähtien Sodankäynti: Episodi IV — Uusi toivo -elokuvasta tuttuja yksityiskohtia, kuten liikuteltavat taisteluvälineet ja kääntyvä tutkalautanen, tarkat pintadetaljit ja tietenkin myös lego imperial versio vastarinnan Tantive IV -tähtialuksesta Devastatorin jahdattavaksi. Aidonnäköiset ilmanohjauskilvet ja kallistuva tutkalautanen.

LEGO Star Wars 75252 – Imperial Star Destroyer

Aitoihin elementteihin lego imperial moottorin valtavat pakoputket ja ulkokuoren tarkat yksityiskohdat. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Ikoninen komentosillan torni Aidonnäköiset ilmanohjauskilvet ja kallistuva tutkalautanen. Sisältää myös rakennettavan pienoismallin vastarinnan Tantive IV -aluksesta. Saatavilla nyt.

lego imperial

Tuotteen kuvat ja videot

Raja 5. Asiakkaiden arviot. Eeppinen koko Yli cm pitkä ja 66 cm leveä alus on yksi kaikkien aikojen suurimmista LEGO-seteistä. Ikäsuositus: yli vuotiaille. Esillepanoa varten jalusta plakaatilla, jossa tietoa aluksesta. Object Linking and Embedding ensimmäinen:. Pienoismalli kapinallisten tähtialuksesta, joka kiinnittyy laivan etuosaan.

amazon fire tv dazn app

LEGO Star Wars – Pii Poo Oy

Takaisin sivun alkuun. Aidonnäköiset ilmanohjauskilvet ja kallistuva tutkalautanen. Esillepanoa varten jalusta plakaatilla, jossa tietoa lego imperial. Upean Ultimate Collectors Series -rakennusssarjan mukana tulee esillepanoa varten jalusta, lego imperial on informaatioplakaatti sekä kaksi Imperiumin armeijan minifiguuria, tehden siitä täydellisen LEGO Star Wars -keräilykohteen tarkimmillekin faneille. Toimitukset ja palautukset Rakentamisohjeet. Rakennelman koko jalustalla K x L x S : 44 x x 66 cm.

LEGO Star Wars | Jollyroom

Ikäsuositus: yli vuotiaille. Uskomattoman yksityiskohtainen Aitoihin elementteihin kuuluvat moottorin valtavat pakoputket ja ulkokuoren tarkat yksityiskohdat. Haastava rakennuskokemus Yli 4 LEGO-osaa sisältävä setti tarjoaa ikimuistoisen rakennuselämyksen. Aidonnäköiset ilmanohjauskilvet ja kallistuva tutkalautanen. The Devastator Imperial Star Destroyer -rakennussarja on täynnä yksityiskohtia, kuten liikuteltavat taisteluvälineet ja kääntyvä tutkalautanen ja tarkat pintadetaljit.