Lehtisalaatti Kasvatus

Keräsalaatit kasvattavat kiinteän tai löyhän kerän, joka korjataan kokonaisena. Kas­va­tus: Leh­ti­sa­laa­tit ovat help­po­ja kas­va­tet­ta­via ja so­pi­vat hy­vin lehtisalaatti kasvatus aloit­te­le­val­le vi­her­peu­ka­lol­le. Salaattikasvien syötävä osa on lehdet. Viljelylaatikon ABC — Miten perustan viljelylaatikon? Halusin vain kokeilla, että miten mahtaa käydä.

Salaatin lastenkasvatus siemenestä ja kaupan ruukkusalaatista – katso ohjeet kasvatukseen ja hoitoon

Biolan Oy — pääkonttori. Suomalaiset ovat tottuneet mietojen salaattien makuun, mutta maukkaamman ja uudenlaisen salaatin saa yhdistelemällä mietoja ja väkeviä salaatteja keskenään. Yksi jääsalaattiruukku maksaa kaupassa 1,69 euroa. Jos salaattia kasvattaa ruukussa, ruukun täytyisi olla lehtisalaatti lastenkasvatus 10 litran kokoinen yhtä taimea kohden, jotta salaatti saa tasaisen kosteuden. Itää no­peim­min 16—22 as­tees­sa. Ensimmäiset versot kasvavat jo keväällä matalassa, mullalla täytetyssä astiassa ikkunalaudalla.

lehtisalaatti kasvatus

Paranna maa salaatille sopivaksi

Suosittelemme tämän kasvin kanssa:. Useimmat yrttikasvit voidaan kylvää suoraan kasvupaikalle, mutta hyvän sadon varmistamiseksi ne kannattaa Salaatin kasvatus Salaattien lastenkasvatus siemenestä on helppoa, kunhan muistaa huolehtia kastelusta. Mikään ei voita itse kasvatettua maukasta salaattia. Parvekeviljelyn voi aloittaa jo huhtikuussa, jos taimet peitetään yöpakkasten ajaksi harsolla tai ruukut siirretään yöksi sisälle. Hän saa tuoretta salaattia vaivatta joka päivä. Siemen voidaan kylvää suoraa Yrttimaan multaan tai istuttaa taimista.

driver 722n tp link

Salaatin lastenkasvatus | Martat

Pehmeä- ja rapealehtiset keräsalaatit Lactuca sativa var. Limenvihreä Vihreät lehdet. Myös ku­kat ovat her­kul­li­sia. Etelä-Suomessa usein jo huhtikuun lopulla, pohjoisessa vähän lehtisalaatti kasvatus. Mietoja ja maukkaita Lehtisalaatit Lactuca sativa var.

Salaatin kasvatus siemenestä ja ruukkusalaatista — näin se onnistuu!

Pihan suunnitteluvinkit. Suomalaiset ovat tottuneet mietojen salaattien makuun, mutta maukkaamman ja uudenlaisen salaatin saa yhdistelemällä mietoja ja väkeviä salaatteja keskenään. Sikureita kasvatetaan samalla tavalla kuin lehtisalaattia. Haku Hakumenettely:. Jos lämpötila nousee yli 24 asteen, siemenet saattavat mennä lepotilaan, eivätkä idä. Lisää teemoja. Yrttiman multa sopii erinomaisesti myös ruukkukasvatukseen.