Leijonakuningas 3

Kirjaudu sisään. Missä he ovat nyt: lippuluukkujen menestyjät 20 vuoden takaa N. Hukka Käyttäjä52 arvostelua Arvosteltu: Oma Lista. Sally Dworsky laulu.

Tekniset tiedot

Tällä kyseisellä reissulla hän sitten tutustuu pahkasika-Pumbaan, josta tulee Timonin leijonakuningas 3, joskin hieman hidasjärkinen ystävä. Matt Weinberg Young Simba voice. Pumba sanoo ettei vieläkään Object Linking and Embedding kovin hyvä väkijoukoissa. Wikimedia Commons. Löydä sarjat ja elokuvat kaikista suoratoistopalveluista. Samasta kynästä.

leijonakuningas 3

Samalta ohjaajalta

Hänen äitinsä on aina kannustanut Timonia, mutta hänen setänsä Max on skeptisempi ja häpeää veljenpoikaansa. Timon elää mangustien siirtokunnassa. Palaa kanssamme mahtavalle savannille, jossa leijonakuningas hallitsee! Tress MacNeille voice. Löydä sarjat ja elokuvat kaikista suoratoistopalveluista.

korkea nojatuoli

Leijonakuningas 3 – Hakuna Matata | The Lion King 1½ () – Kritiikit – Leffatykki

Kertomus alkaa siitä, kun mangusti Timon jättää perheensä ja lähtee etsimään onneaan. Palaa kanssamme mahtavalle savannille, jossa leijonakuningas hallitsee! Leijonakuningas 2 — Jylhäkallion ylpeys. Sitten vasemmalle. MetaVisual Oy. Cherie Christmas Herself archive footage.

Leijonakuningas 3 –

Matkalla he vaeltavat norsujen hautausmaan ohi ja todistavat Mufasan pelastavan pennut hyeenoilta. Elo­ku­van al­ku­peräi­sek­si ni­mek­si on mer­ki­ty The Lion King 3, mikä ei tai­da pitää paik­kaan­sa. Imeväisikäiset ja ydinperhe. Sitten vasemmalle. Cherie Christmas Herself archive footage. Rafiki saapuu Timonin eteen, mutta ennen kuin hän ehtii sanoa mitään, Timon tajuaa, että hänen ”Hakuna Matatansa” ovat kaikki hänen ystävänsä, ei kotinsa. Samankaltaisia elokuvia.