Lelujen Maahantuoja

Jos tilannetta lelujen maahantuoja korjata tai toimenpiteillä ei OLE vaadittua vaikutusta, ilmoitetun laitoksen on tarpeen mukaan rajoitettava EY-tyyppitarkastustodistusta tai peruutettava se väliaikaisesti tai kokonaan. EY-tyyppitarkastustodistusta on tarkistettava, jos lelun valmistusprosessia, raaka-aineita tai rakenneosia muutetaan sekä tarvittaessa muulloinkin, ja joka tapauksessa joka viides vuosi. Vaatimustenmukaisuus on arvioitava siten, että vältetään tarpeettoman rasituksen aiheuttamista elinkeinonharjoittajille. Varoitukset, joilla on ratkaiseva vaikutus lelua koskevaan ostopäätökseen, on valmistajan sijoitettava lelun kuluttajapakkaukseen tai kiinnitettävä muuten leluun niin, että kuluttaja voi lukea ne ennen lelun ostamista. Valmistajan on kyettävä esittämään 1 momentissa tarkoitetut lelujen maahantuoja kymmenen vuoden ajalta lelun markkinoille saattamisesta ja muiden elinkeinonharjoittajien kymmenen vuoden ajalta lelun asettamisesta saataville markkinoilla.

Tuotemerkit

Valmistajan on tämän lain noudattamisen valvonnasta vastaavan viranomaisen perustellusta pyynnöstä lelujen maahantuoja tälle kaikki tiedot ja dokumentit, jotka ovat tarpeen lelun vaatimustenmukaisuuden osoittamiseksi. Valmistajan on lelujen maahantuoja varoitukset selvästi näkyvällä ja helposti ymmärrettävällä ja pysyvällä tavalla joko itse leluun, leluun kiinnitettävään lipukkeeseen tai pakkaukseen sekä tarvittaessa lelun mukana oleviin käyttöohjeisiin. Amo on yhdessä tekemistä! EY-tyyppitarkastustodistusta on tarkistettava, jos lelun valmistusprosessia, raaka-aineita tai rakenneosia muutetaan sekä tarvittaessa muulloinkin, ja joka tapauksessa joka viides vuosi. Sarankulmankatu 12, Tampere puh. Yhteystiedot Amo Oy, Ansatie 5, Vantaa arkisin klo – Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta.

lelujen maahantuoja

18.11.2011/1154

Pienten lelujen ja pienistä osista muodostuvien lelujen CE-merkintä voidaan myös kiinnittää lipukkeeseen tai mukaan liitettävään lehtiseen. Sulje Tietosuojasta yleisesti Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen sivuilla liikkumisen käyttökokemusta. EY-tyyppitarkastustodistukseen on sisällytettävä viittaus 1 §:ssä mainittuun direktiiviin, värillinen kuva ja selkeä kuvaaminen lelusta, tieto lelun mitoista sekä luettelo suoritetuista testeistä ja viittaus kuhunkin testausselosteeseen. Leluun liittyvien teknisten asiakirjojen on sisällettävä kaikki tiedot siitä, miten valmistaja on varmistanut sen, että lelu täyttää 22—28 §:ssä säädetyt edellytykset siltä osin kuin ne ovat tarpeen vaatimustenmukaisuuden arvioinnin kannalta:. Määräaika voi olla tätä lyhyempi, jos se on perusteltua vakavan tai välittömän riskin vuoksi.

carnilove for large breed puppy

Tavaramerkit | Leluyhdistys

Muutokset lelun suunnittelussa tai ominaisuuksissa ja muutokset yhdenmukaistetuissa standardeissa, joiden mukaisia lelun vakuutetaan olevan, on otettava asianmukaisesti huomioon. Finlex ® Suomeksi På svenska In English. Ilmoitetun laitoksen on ilmoitettava työ- ja elinkeinoministeriölle seuraavista seikoista:. Tämä laki tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta Leikki on lapsen työtä ja leluilla ja peleillä on tärkeä tehtävänsä lapsen kasvamisessa lelujen maahantuoja kehittymisessä.

Laki lelujen turvallisuudesta / – Ajantasainen lainsäädäntö – FINLEX ®

Tässä tapauksessa sen on oltava puhdistettavissa muulla tavoin. Tallenna ja hyväksy. Valtiosopimukset Valtiosopimukset Valtiosopimukset viitetietokanta Sähköinen sopimussarja. EY-tyyppitarkastustodistusta on tarkistettava, jos lelun valmistusprosessia, raaka-aineita tai rakenneosia muutetaan sekä tarvittaessa muulloinkin, ja joka tapauksessa joka viides vuosi. On olemassa luokittelemattomia evästeitä, joita analysoidaan ja joita ei Object Linking and Embedding vielä luokiteltu erilliseen luokkaan. Jos lelu saattaa aiheuttaa vaaraa, jakelijan on ilmoitettava siitä valmistajalle tai maahantuojalle.