Lenovo Legion 5 17 3060

Uusi älykäs tila optimoi jopa kaikkein vaativimmat pelit vaivattomasti koneoppimisen avulla. Tuotenumero Brändi Lenovo Valm. Instrumentit — musiikki ja musiikki. Hybrid Mode -tila parantaa akun kestoa ohjaamalla näytönohjaimen tehon näyttöön ja Quiet Mode -tila laskee suorittimen jännitetarvetta, kun et tarvitse täyttä tehoa. Pientietokoneet Kannettavat Pelikannettavat Tuote Nauti realistisesta säteenseurannasta, uusimmista huippuominaisuuksista ja tehokkaasta tekoälystä — kaikki tämä onnistuu ohuesta ja kevyestä rakenteesta huolimatta.

Lenovo Legion 5 17″ R7/16/512/3060/ kannettava

Kattava ohjelmistotuki yhteistyössä ulkopuolisten valmistajien kanssa. Nahimicin avulla pelit eivät tunnu vain peleiltä vaan todellisuudelta. AC Adapter W. Nauti nopeudesta ja suorituskyvystä ennennäkemättömällä tavalla. Apteekki ja hyvinvointi. Lue 2 tuotearvostelua Lue 2 tuotearvostelua.

lenovo legion 5 17 3060

Tuote-esittely

Haamupainallukset jäävät historiaan. Lenovo Legion 5 -kannettavalla pelaat missä tahansa. Hybrid Mode -tila parantaa akun kestoa ohjaamalla näytönohjaimen tehon näyttöön ja Quiet Mode -tila laskee suorittimen jännitetarvetta, kun et tarvitse täyttä tehoa. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen?

earbuds gigantti

Lenovo Legion 5 17,3” Ryzen 5 H RTX | DNA

Sat Mar 05 CET Säästä akkua siirtymällä Quiet Mode -tilaan tai valitse Balance Mode normaaliin käyttöön. Sopimusehdot Sulje. Lataa kauppakirjapohja. Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta. He ovat väärässä. Näyttävää pelaamista – Nopea hertzin päivitysnopeuteen kykenevä näyttö tarjoaa sulavan pelikokemuksen.

Legion 5 (17″ AMD) | Suurella näytöllä varustettu pelikannettava | Lenovo Suomi

Tehokas jäähdytys maksimoi suorituskyvyn Lenovo Legion 5 pysyy viileänä alan johtavan jäähdytystehokkuuden ansiosta. Ei kategorisoidut. Nahimicin avulla pelit eivät tunnu vain peleiltä vaan todellisuudelta. Hyödynnä kaikki kuvataajuudet ylikellottamalla suoritin ja näytönohjain sekä vapauttamalla muistia. Kuvaaminen ja videointi. Mon Mar 14 CET