Lenovo Tab 3 10

Prosessori Suoritinperhe Mediatek. Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin. Kantolaukut Palvelut Tarvikkeet. Tuotetta ei enää löydy tietokannastamme. Prosessorimalli MT Valmis lähetettäväksi 0. Vankat hallittavuusominaisuudet IT-johtajien iloksi Tab3 10 Business on optimoitu mobiililaitehallintaan siten, että siinä on etäkäyttömahdollisuus, automaattinen sovellusten asennus sekä laitteiston ja ohjelmiston lukitusominaisuudet.

Lenovo Yoga Tab 3 10 ZA0J 16GB

Limited quantities are available. Jalosteet Kampanjat Palvelut ja huolto Yritysinfo Yhteystiedot. Tuotteen väri Musta. Näyttö Näytön halkaisija 25,6 cm Erinomainen videoneuvotteluihin kristallinkirkkaalla äänellä. Laser ja mustesuihku Matriisi, tarra ja piirturi.

lenovo tab 3 10

Hinta- ja tuotetiedot

Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Tuotteen korkeus mm. Oletko kyllästynyt kirjoittamaan salasanoja? Se on roiskeen- ja pölynkestävä—, ja Gorilla® Glass -näytön ansiosta myös naarmunkestävä. Olitpa sitten tien päällä tai työmaalla, Tab3 10 Business kestää kovaa käyttöä. Julkaisupäivä Käyttöjärjestelmä asennettu: Android 6.

12v akun lepojännite

Lenovo Yoga Tab 3 10,1″ Musta 16/2/Android – Grenius

FM-radiotoiminta Kyllä. Joustavat maksutavat. Takakameran erottelukyky numeerinen 8 MP. Sulje ikkuna. Lähialueen kommunikointi NFC Kyllä. Gyroskooppi Kyllä. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen?

Lenovo Tab3 10 Business | Valmis yrityskäyttöön, sopii työntekijöille | Lenovo Suomi

Suojaustoiminnot Pölynkestävä, Naarmuuntumisenkestävä, Vedenkestävä. Videotallennustilat p,p. Tuotteella ei OLE vielä yhtään arvostelua. All rights reserved. Tuotetiedot tarjoaa CNet sekä valmistajien ja maahantuojien tuotetietokannat. Adobe Microsoft Muut. Tuotteet Kampanjat Palvelut ja huolto Yritysinfo Yhteystiedot.