Lenovo Thinkpad T 480

Tjunction °C. Kosketusnäyttö Ei. Optisen aseman tyyppi Ei. IPS -näyttö toistaa värit huomattavasti paremmin sekä katselukulmat ovat suuremmat. HDMI-versio 1. Jokaisen ThinkPad-kannettavan luotettavuus ja kantokyky testataan tiukoilla kokeilla, joilla mitataan muun muassa kykyä suoriutua hankalissa olosuhteissa. Kun muoto ja toimivuus kohtaavat ThinkPad-asiakkaidemme toiveiden mukaan kootussa yrityskäyttöön lenovo thinkpad t 480 T-sarjan koneen USB-C-telakkaliitäntä on sivulla, ei koneen alla.

Lenovo Thinkpad T490s Core i5-8365U 1.6 GHz 14″ FHD IPS Win10 Pro 16/256 SSD

Elisa Kirja. Lisäkuvia tuotteesta voi pyytää oheisella lomakkeella! Ja jos sinun on työskenneltävä matkustaessasi tai hämärässä, kehuttu ergonominen ThinkPad-näppäimistö on taustavalaistu. Ohjelmisto: LibreOffice mm. Taustavalaistu näppäimistö ja monipuolinen liitäntävalikoima ovat käytännöllisiä, ja parannetut suojausominaisuudet pitävät kaiken työhön liittyvän turvassa paikasta riippumatta. Saat asiantuntevaa apua kaikkialla maailmassa maassa.

lenovo thinkpad t 480

Kysyttävää tuotteesta?

Nostaa suoritustasoa ja herättää huomiota Edeltäjäänsä huomattavasti nopeampi ja tehokkaampi 8. Siirry Tuoteoppaat. Liitettävyys Universal Serial Bus 3. Thermal Monitoring -teknologia Kyllä. Sisäänrakennettu alibassokaiutin Ei. Vakioverkkokameran mukana tulee ThinkShutter-kansi, jonka voi liu’uttaa auki ja sulkea sitten, kun sitä ei enää tarvita.

gigantti jabra speak

ThinkPad T | Vankka tuumainen yrityskannettava | Lenovo Suomi

Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja lenovo thinkpad t 480, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Intel kannettavat Erittäin ohuet kannettavat. Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin. Prosessorin pakkauskoko 42 x 24 mm. Yritysten OmaElisa. Conflict Free -prosessori Kyllä. FIDO kokoaa käyttäjän tiedot ja tunnistetiedot kolmeen suojattuun kerrokseen ja helpottaa turvallista online-käyttöä.

Lenovo ThinkPad T Touch | Elisa Yrityksille

Virtajohto mukana Kyllä. AC-adapterin taajuus 50 – 60 Hz. Riittoisa akunkesto, nopeat USB-C Thunderbolt -liitännät ja erinomainen suorituskyky pitävät työtehon huipussaan. Tehty kestämään päivästä toiseen ThinkPadit testataan 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja niille tehdään yli laatutarkastusta. Prosessorin litografia 14 nm. Prosessorimalli iU.