Lenovo Thinkpad T460

Erillisen näytönohjaimen malli Not available. Arvoitu toiminta-aika min riippuen virrankulutuksesta. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Show savings:. Pakkauksen mittatiedot. Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut.

Lenovo ThinkPad T460 i5-6200U / 8GB / 128GB SSD / 14″ IPS FHD 1920 x 1080 / Windows 10 / A

Tarkista myymäläsaatavuus Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Määritä kannettavasi heijastamattomalla, IPS-tekniikalla In-Plane Switching varustetulla täysteräväpiirtonäytöllä ja nauti huippuluokan visuaalisesta kokemuksesta. Wishlist 0. Prosessorin välimuistityyppi Smart Cache. Miksipä ostaisit aina uutta kun voit säästät rahaa, luontoa ja resursseja?

lenovo thinkpad t460

Parhaat ehdotukset

Vahvista alla , että hyväksyt seurantaevästeemme. Paino (fysiikka) ja painomitat Paino g. Kannettavan näppäimistö, tuulettimet ja pinnat puhdistetaan ennen myyntiä. Wishlist 0. Ne sopivat mainiosti esimerkiksi netissä surffailuun, lempisarjojesi katseluun ja ne suoriutuvat myös työpäivän tärkeistä tehtävistä leikiten. Tämän yrityskannettavan rungon rakenteet ja kestävät materiaalit yhdistettynä tehokkaisiin komponentteihin ovat osoittautuneet käytännössä pitkäikäisiksi ratkaisuiksi.

huawei p20 lite ip68

Lenovo ThinkPad T – Tuotetiedot |

Korisi on tyhjä. Lue lisää. Kontrastisuhde tyypillinen PCI Express korttipaikan versio 3. Pakkauksen mittatiedot.

ThinkPad T | tuumainen, ohut ja kevyt Ultrabook&trade, yrityskäyttöön | Lenovo Suomi

Tarkista myymäläsaatavuus Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Etukameran erottelukyky x pikseliä. Salasanasuojaus Kyllä. Kysyttävää tuotteesta? Yllä mainitut tiedot ovat minimikokoonpano. Tuotteen korkeus 21 mm. Ääni Sisäänrakennettujen kaiuttimien määrä 2.