Lg 55 Nano906

Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Pakkauksen leveys mm. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. SNS-jako Jaa tämä sisältö. Scroll Left Scroll Right. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Uusin videolaadun optimointitoiminto ottaen huomioon ulkoiset valonlähteet.

LG 65NANO906 65″ 4K Ultra HD (3840×2160) LCD Smart TV

Virrankulutus 95 W. Tuotteella ei OLE vielä yhtään lg 55 nano906. Motion Pro -toiminnon avulla näet selkeästi sekä nopeat että pienet liikkeet — motoriikka ilman epätarkkuutta. ThinQ AI. Itsevalaisevien pikselien käytöstä johtuen on mahdollista saada erityisen kirkas ja kontrastinen kuva, jotta saavutetaan ihanteellinen mustan värintoisto. Puhtaat värit.

lg 55 nano906

Hinta- ja tuotetiedot

Koti ja perhe. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Ruudun halkaisija cm cm. Ei fotobiologista riskiä 1. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Sport Alert.

luhta alennus

Parhaat LG-televisiovastaanottimet, luokitus 4K ja 8K, mallit 43, 55, 50, 65 lävistäjä

Hintakehitys Korkein hinta. Kätevä hallinta äänikomennoilla tai yleiskauko-ohjaimella Magic Remote M20 antaa sinun katsella mukavasti TV-ohjelmia, elokuvia ja viettää aikaa Internetissä lukemalla uutisia tai tutustuen mielenkiintoisiin sivustoihin. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen lg 55 nano906 tuotteen sivulle. Scroll Left Scroll Right. Tämän vuoden päivityksessä graafinen käyttöliittymä on modernin näköinen ja erittäin helppokäyttöinen — meidän mielestämme markkinoiden parhaita tv-käyttöjärjestelmiä. Ei tietoja.

LG 65NANONA : 4K NanoCell TV

LG:n televisiovastaanottimet sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Yllättävän realistista materiaalia täydentää upea tilaääni mukaansatempaavan, mukaansatempaavan kokemuksen saamiseksi. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Toimintaleffa vie katsojat seuraamaan pelastusoperaatiota Bangladeshin pääkaupunkiin Dhakaan. Pakkaustiedot Työpöytäteline Kyllä. HDR: n avulla kuva muuttuu realistisemmaksi, sävyjen määrä kasvaa, yksityiskohtia näytetään ja selkeyttä lisätään. Kiitos palautteestasi!