Lg Nexus 5

Kotelo on valmistettu nahasta. Itselaukaisin Kyllä. Videon tallennus Kyllä. Nexus Q Nexus Player. Näyttö Näytön halkaisija tuuma 5,2 ”.

LG Nexus 5X 16GB Black

Punottu kaapeli kestää hyvin kaapelin taittamista. Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin. Tilaa tyylikäs ja laadukas yleismallinen ruskea SOYAN merkkinen lompakkokotelo suojaamaan puhelintasi. Nimiavaruudet Artikkeli Keskustelu. Suomalaisesta puhelimenkuoret.

lg nexus 5

Hinta- ja tuotetiedot

Suorituskyky Videopuhelu Kyllä. Tässä on yksi vastaus Digitoday Yhteysryhmien tuki Kyllä. Lataa Portable Document Format-tiedostona Tulostettava versio. Kotelossa on useita luottokorttipaikkoja. MMS Kyllä. Wi-Fi Kyllä.

kääpiöpinseri vaatteet

LG Nexus 5X Kuoret, Suojakotelot ja Suojakuoret

Liitettävyys Universal Serial Bus-portti Kyllä. Kotelossa on useita paikkoja korteille. Kotelo on valmistettu nahasta. Se julkaistiin Puhelun pito Kyllä. Kasvontunnistus Kyllä.

LG Nexus 5X 16GB Black |

MMS Kyllä. Sovellusten käyttöluvat löytyvät kuitenkin myös puhelimen asetuksista, joten rajoituksia voi säätää tiukemmiksi myös jälkeenpäin. Nexus 5 on Android -käyttöjärjestelmällä toimiva Nexus-sarjan viides älypuhelin , jonka ovat valmistaneet Google ja LG. Mukautettavuus Kuvakkeet, Valikko, Teemat. Pikselimäärä ppi. Tuotekoodit Valmistajan tuotekoodi t LGH