Lg55 Oled

CTA-yhdistys ei todentanut tuomareille lähetetyn materiaalin eikä tehtyjen vaatimusten todenperäisyyttä eikä testannut palkittua tuotetta. Itsevalaisevat pikselit, joilla ei OLE taustavaloa heikentämässä niiden vaikutusta, saavuttavat syvimmät mustat tarjoten terävän kontrastin jokaisessa valossa. Aika fiksua, vai mitä? Ohjaa televisiotasi puheella. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Katso lg55 oled video.

LG OLED evo Gallery Edition OLED55G26LA 139,7 cm (55″) 4K Ultra HD Älytelevisio Wi-Fi Hopea

LG:n OLED-näytössä on miljoonia itsevalaisevia pikseleitä, joiden ansiosta mustan sävyt ovat täydellisen syviä ja värintoisto on tarkkaa. Se on pakattu juuri sen verran, että se pääsee turvallisesti perille – kierrätettävään pahvilaatikkoon ja biopohjaiseen kaukosäätimen pussiin. Löydä lg55 oled rakastamasi pelit ja uusia suosikkeja suoraan televisiostasi. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Takaisin sivun alkuun. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa.

lg55 oled

Osta netistä

Huikean värintoistotarkkuuden ansiosta näytöllä näkemäsi värit vastaavat tarkasti alkuperäisiä värejä. Facebook Twitter Copy Url. Testauksen on suorittanut maailmanlaajuinen tuotetestaustoimisto Intertek. Löydä käytännössä katsoen mitä tahansa katsottavaa käytettävissä olevista suoratoistosovelluksista. Haluatko käynnistää suosikkisarjasi suoratoistopalvelun valikosta vai nopealla puhekomennolla?

bl066 be quiet

LG OLED 4K TV – 55” | LG Suomi

Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Vähentää kaapelisotkua. Löydä käytännössä katsoen mitä tahansa katsottavaa käytettävissä olevista suoratoistosovelluksista. Lg55 oled televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Ohjaa televisiotasi puheella.

LG OLED evo Gallery Edition OLED55G26LA ,7 cm (55″) 4K Ultra HD Älytelevisio Wi-Fi Hopea

Pois lukien 42C2 ja 48C2. Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Elektroninen posti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. Sinulla on Tuotteet valmiina vertailtavaksi. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten.