Lightning – Usb-c Adapteri

Tuotekorteissa lightning – USB-c adapteri saatavuus kertoo varastotilanteen, joka on myymälöiden yhteissaldo. Nämä eivät vielä sido sinua mihinkään eivätkä varaa tuotteita sinulle. Hintamme ovat markkinoiden parhaita, ja valikoimamme sisältää sekä alkuperäisiä tuotteita että yhteensopivia ratkaisuja tunnetuissa brändeissä. Asiakaspalvelumme on käytettävissä sähköpostitse, puhelimitse, yhteydenottolomakkeella tai chatissa. Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Ne ovat pieniä, yksilöllisesti suunniteltuja, ja niillä on ensiluokkainen äänenlaatu melunpoisto-ominaisuuksilla tai ilman ja usein uskomattoman edulliseen hintaan! Tutustu tarkemmin toimitustapoihin täällä.

Adapterit ja kaapelit Apple-laitteille

Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Tavaraa ei saa palauttaa ennen myyjän antamaa suostumusta ja palautusnumeroa. Tuotekorteissa ilmoitettu saatavuus kertoo varastotilanteen, joka on myymälöiden yhteissaldo. Napsauta Tuo-kuvaketta Kuvat-sovelluksen oikeassa yläkulmassa tai vaihtoehtoisesti resurssienhallinnan kautta, on monia tapoja kaivaa tiedostoja ja kopioida ne tietokoneelle. Lightning adapteri on 30 päivän hintatakuu, hyvä hinta ja upea muotoilu! Usein kysytyt kysymykset Lightning – USB-c adapteri ja -kaapeleista Mikä on Lightning kaapeli? Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeus.

lightning - usb-c adapteri

Ostoskorissa

Lisävarusteet Olet täällä: Etusivu » Lisävarusteet » Adapterit ja kaapelit. Suosituimmat haut macbook pro airpods airpods pro beats solo pro wireless airpod. Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Yhteensopiva Lightning-USB 3. Sähköposti Tilaa.

iphone 6s a

Lightning -sovitin, Micro Universal Serial Bus –

Se on lightning – Universal Serial Bus-c adapteri hauskaa tutustua kaikkiin näihin vempaimiin, kuten ilmankostuttimiin tai magneettisiin kuulamppuihin kaikkien näiden hienojen ja epätavallisten tuotteiden kanssa, joita voidaan käyttää lahjana itsellesi, ystävillesi tai perheellesi. Yritys Kaupat — liikerakennukset, yhteystiedot ja aukioloajat Ota yhteyttä Työpaikat. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Asiakkaan tulee lähetystä vastaanottaessaan tarkastaa, että lähetys on vahingoittumaton. Olemme täällä auttaaksemme sinua Onko sinulla ongelmia tilauksen kanssa?

USB-C–USB-sovitin – Apple (FI)

Koska myyjä ei voi vaikuttaa tuotteen lopullisiin käyttöolosuhteisiin, kuljetukseen, varastointiin, käsittelyyn tms. Toivomme, että tämä teksti on auttanut sinua löytämään sinulle parhaimmat tuotteet. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Olethan siis yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyritään yhdessä löytämään molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Eli tutustuhan rauhassa!