Liiketunnistin Ulkovalaisin

Bustan seinävalaisin liiketunnistimella. Näytä lisää. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Kuinka monta ulkovalaisinta tarvitsen? Jos haluat vaihtaa tuotteen, niin ilmoita siitä meille. Valitse lamppuvalikoimastamme mieleisesi julkisivuvalaisin, ja valaise autotalli, sisäänkäynti tai liiketunnistin ulkovalaisin seinä hienolla valolla.

Liiketunnistimella

Asiakas voi seurata tilauksen etenemistä Suomen Valotorni Oy:n verkkosivulla WWW. Tunnistusetäisyys maks. Korkeus: 17 cm Halkaisija: 8,5 cm. Vuokraa liiketunnistin ulkovalaisin edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Tuotekoodi:

liiketunnistin ulkovalaisin

Asiakaspalvelu

Yleisvalaisimet kpl. Takuu Tuotteilla on normaali valmistajan takuu. Laadukkaat pihavalot tekevät kotiinpaluusta mukavaa. Konstsmide Maavalaisin Konstsmide teräs. Sisäänkirjautumiseksi sinun on oltava Club Clas-jäsen. Värilämpötila K lämmin sävyinen 36 K neutraalin valkoinen 13 K päivänvalo 1.

lego classic 10694

Ulkovalot liiketunnistimella | Valotorni

Materiaali valualumiini, väri antrasiitti. Sopii sekä perinteisen että modernin kodin kulkuväyliä ja sisäänkäyntejä valaisemaan. En tiedä salasanani Napsauta ”unohtuiko salasana? Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rungon väri musta.

Tunnistinvalaisimet | verkkokauppa

Klubipäivät Tunnistusetäisyys 9 m. Lamppukauppa © Powered by. Palamisaika sen jälkeen, kun tunnistin ei enää havaitse liikettä, säädettävissä välillä 5 s. Kaikilla jäsenillä on salasana, joka luodaan automaattisesti. Työvaatteet ja henkilökohtaiset suojaimet.