Lisävalon Asennus Autoon

Lisävalon asennus autoon lisävalon ja relejohtosarjan käyttöohjeet, noudata niitä, mikäli ne poikkeavat tästä ohjeesta. Etusivu Tuotetietoa Lisävalojen asentaminen. Varmista lopuksi, että teline on tukevasti kiinni. Oikean johdon löydyttyä relejohtosarjan herätejohto kytketään kaukovalon virtajohtoon. Poista sitten teline paikoiltaan ja poraa pieni esireikä ruuveille, jotta ne on helpompi ruuvata kiinni. Valaisimen johdot johtosarjasta riippuen näitä on kappaletta.

Näin asennat LED-lisäkaukovalot autoosi itse – huimasti lisävalaisua pimeille mökkiteille!

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Lisävalojen asennus autoon ei välttämättä Object Linking and Embedding teknisesti lisävalon asennus autoon vaikeaa. Releeltä lähtevä musta johto kytketään joko akun miinus-napaan tai vaihtoehtoisesti auton runkoon. Alasintie 9, Oulu Tilaukset Yhteystiedot. Lisävalojen asennuksessa tulee käyttää relettä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt ehdot Käyttöehdot. Tämän jälkeen aseta teline takaisin, ja kiinnitä se ruuveilla.

lisävalon asennus autoon

Lisää lukemista lisävaloista

Jos auto on uudempi, ja valaistus on ohjattu kokonaan ns. Tilaamassamme paketissa oli LED-paneelista lähteviin johtoihin niin sanottu DT-liitin, jolla yhdistäminen käy kätevästi. Valaisimet ja oheistuotteet kehittyvät jatkuvasti – niin myös tuotevalikoimamme. XBB rele tunnistaa hyvin pienenkin virran, joten sitä voi yleensä käyttää esimerkiksi BI-xenon valoissa. Varmista lopuksi, että teline on tukevasti kiinni. Autoon saa asentaa 1 – 3 lisäkaukovaloa, mutta valoille annettua referenssilukua ei saa ylittää. Minkäänlaista ohjeistusta ei ylätukien asennusta varten paketissa ollut, mutta nettikaupan sivustolla sanotaan, että niiden kiinnitystä varten täytyy valaisimen jäähdytysripaan porata reikä ruuville.

ikea musta tv taso

Lisävalojen asennus hinta – Vertaa hinnat! |

Lisävalojen asennus autoon — relekytkentä ohje Uusimmissa, etenkin LED- ja Xenon-kaukovaloilla varustetuissa autoissa lisävalojen herätevirtaa ei välttämättä voi ryöstää auton lisävalon asennus autoon valoilta käyttäen perinteistä relejohtosarjaa. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan! Näitä valoja voidaan kutsua myös nimellä maaohjatut. Tämä on helppo varmistaa yleismittarilla, samoin kuin halogeenipolttimollisissa autoissa. Jotta lisäpitkät saadaan syttymään samanaikaisesti auton omien pitkien kanssa, johtosarjan releelle pitää saada tiedo lisävalon asennus autoon pitkien toiminnasta. Nyrkkisääntönä on, että relekytkentä onnistuu ongelmitta autoille, joiden omat kaukovalot toimivat halogeenipolttimoilla.

Lisävalojen asennus autoon – relekytkentä ohje –

Oikea johto on se, johon tulee jännite, kun pitkät valot ovat päällä, ja josta jännite katkeaa, kun pitkät sammutetaan. Auton parkkivalojen monistaminen on kiellettyä, eli käytännössä näiden kytkeminen tieliikennekäyttöön on lain mukaan kiellettyä. Valaisimen johdot johtosarjasta riippuen näitä on kappaletta. Huono maadoitus saattaa aiheuttaa esimerkiksi valojen vilkkumista. Sulje liittimen muovikansi. Aseta valaisin telineeseen ja kiinnitä se mukana tulevilla pulteilla. Tämä tekee myös asennuksesta huomattavasti haastavamman, ja tällöin se kannattaakin todennäköisesti jättää ammattilaiselle.