Logitech Combo Touch Ipad 10.2

Irrotettava tangent Kun olet kirjoittanut, voit poistaa tangent ja käyttää vain kuorta. Logitech Tangent jokaisen painikkeen alla on saksimekanismi, joka takaa täydellisen pomppimisen joka kerta. Kokonainen rivi iPadOS:n oikotienäppäimiä muun muassa Koti-valikko, Siri, Haku ja mediasäätimet yhdellä napautuksella. ALE Huippuhinnat koko viikon! Lukutila: Paina telinettä ja irrota tangent lukeaksesi kirjoja, artikkeleita ja muuta. Jos tarvitset apua tuotteemme kanssa, asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään.

Logitech Combo Touch (iPad 10,2)

Katso lisätietoja klikkaamalla tähän. Jos tarvitset logitech combo touch ipad 10.2 tuotteemme kanssa, asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään. Pikanäppäimet Sinun ei enää tarvitse katsoa näyttöä tai valikkoja suorittaaksesi yksinkertaisia toimintoja – Combo Touchissa on täydellinen pikakuvakkeiden sarja. Kirjoita mukavasti tuntikausia suurten, hyvin jakautuneiden tangent ansiosta, jotka ulottuvat reunasta reunaan, jotta kätesi eivät tunnu puristuneelta. Näytä usein kysytyt kysymykset. Teemme niin myös. Luonnosteleminen: Vedä tuki kokonaan auki sopivaan kulmaan, jos haluat tehdä muistiinpanoja tai piirtää 1.

logitech combo touch ipad 10.2

Tuotekuvaus Logitech Combo Touch iPad Pro 7

Kommentti :. Yksinkertaisia toimintoja ei enää tarvitse etsiskellä näytöltä tai valikoista — Combo Touchissa on täysi pikanäppäinrivi. Paristoja ei toimiteta mukana, sillä niitä ei tarvita. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Tutustu iPad-lisävarusteiden ostajien oppaaseen. Osta tuotteen mukaan.

dior sauvage notino

Logitech Combo Touch ‑näppäimistökotelo, jossa on ohjauslevy iPadille (9. sukupolvi) – Apple (FI)

Tehosta tuottavuuttasi tutuilla monisormieleillä. Käyttäjän dokumentit. Paino (fysiikka): g. Teemme niin myös. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu.

Logitech Combo Touch for iPad (7th, 8th, and.. halvin hinta €

Ei yhtään. Kirjoittaminen: Aseta näppäimistö koteloon pystysuunnassa ja vedä tuki auki, jos haluat kirjoittaa muistiinpanoja tai sähköposteja. Hienosäädä tangent valaistus, päivitä laiteohjelmisto helpommin ja enemmän. Käytön aloittaminen. Kommentti :. Huomaa, että tällä sivulla näkyvä englanninkielinen näppäimistö on vain kuvitusta.