Logitech Craft Mac

Suosituimmat Suosituimmat jalosteet! Vene on eloon taustavaloa päällä, ja tangent ovat syttyy kun kätesi lähestymistapoja. Lataa ohjelmisto Tekniset tiedot. Taustavalaistuksen voimakkuus mukautuu automaattisesti valaistusoloihin. Keskittymisesi ei tarvitse enää koskaan hajota akku- tai yhteysongelmien vuoksi.

Logitech Craft -langaton näppäimistö

Takuu Jos et OLE täysin tyytyväinen ostokseesi, haluamme logitech craft mac asian. Langaton näppäimistö ja syöttöpyörä, joka sopeutuu tekemäsi toimintaan. Kruunu pyörii portaattomasti ja siirtyy tarvittaessa tarkkaan asteittaiseen pyöritykseen. Napauta vaihtaaksesi toimintoa ja käännä muuttaaksesi valitun toiminnon arvoa. Voit helposti vaihtaa kolmen laitteen välillä napin painalluksella — tai liikkua niiden välillä Flow-yhteensopivalla hiirellä. Kritiikit 0 : Kirjoita arvostelu Kirjoita arvostelu Nimi :.

logitech craft mac

Hinta- ja tuotetiedot

Lisätietoja Adobe-kumppanuudesta. Office , ja — vain Windows. Ohjelmistotuki Logitech Options MacOS Tuote nro V Löytyy seuraavista kategorioista: Mac » Yleiset Mac-lisävarusteet » Hiiret ja näppäimistöt » Näppäimistöt.

garnier ambre solaire 30 spf

Logitech Craft Advanced Keyboard

Paketin sisältö: Langaton tangent yhdistävä vastaanotin Laturi johto ohjeet väri: musta sopii: mac. Craft on langaton näppäimistö, jonka näppäilytuntuma on ensiluokkainen ja monipuolinen syöttönuppi mukautuu työhösi, jotta voit keskittyä työnkulkuusi. Logitech craft mac g. Näppäinten ainutlaatuinen kovera pinta vastaa sormien luonnollista muotoa ja pyöreät reunat takaavat oikeanlaisen näppäilytuntuman riippumatta siitä, missä kohtaa sormenpäät osuvat näppäimeen. Katso Pawelin tarina Koe Craft. Logitechin Master-sarja on omistettu tehtävällemme kaventaa sukupuolten välistä kuilua tekniikan alalla. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.

Langaton Logitech Craft -näppäimistö – edistyksellistä luovuutta ja tuottavuutta

Parannettu tangent stabiilius (vakaus) vähentää melua ja optimoi vastauksen niin, että tuntuu jokainen tangent aivovaltimotauti, mutta ei kuullut sitä. Keskittymisesi ei tarvitse enää koskaan hajota akku- tai yhteysongelmien vuoksi. Kirjoita vaivattoman tarkasti Kirjoita luottavaisin mielin tehokkaalla, vakaalla ja tarkalla näppäimistöllä. Adobe CC ja sitä uudemmat — Windows ® ja mac. Kommentti :. Lue lisää aiheesta.