Logitech G733 7.1

Apple konfiguraattori. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Valaise ympäristösi uudella tyylikkäällä ja monipuolisella logitech g733 7.1 — Akali arvostaa. Äänet kuuluvat tarkasti, puhtaasti, täyteläisesti ja tasaisesti kuin elokuvateatterissa. Suomi Ohjeita. Se on Discord-sertifioitu, ja sen avulla varmistat peleihin kristallinkirkkaan ja puhtaan äänen.

G733 Langaton LIGHTSPEED -RGB-pelikuulokemikrofoni

Kuulet peliympäristöjen ihmeellisen maailman joka suunnasta. Voit luoda makusi mukaisen valaistuksen mukauttamalla sitä noin 16,8 miljoonan värin valikoimasta ja kahdella alueella. Täysi koko. Mukauta säätöjä G HUB -ohjelmistolla ja löydä äänesi. Valaise ympäristösi uudella logitech g733 7.1 ja monipuolisella kuulokemikrofonilla — Akali arvostaa. Voit rentoutua ja uppoutua vaikkapa peliin, musiikkiin tai elokuvaan. Se vähentää rasitusta ja takaa kestävän käyttömukavuuden pitkiin pelisessioihin.

logitech g733 7.1

Hinta- ja tuotetiedot

Kardioidi yksisuuntainen. Mac, Windows. Voit valita useista värikkäistä laitteista juuri omaan pelityyliisi sopivan. Siirry Tuoteoppaat. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Lisätietoja G HUB -ohjelmistosta.

kiilto masa hinta

Logitech G G LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset () yrityksille | Atea eShop

Mac, Windows. Valaise ympäristösi uudella tyylikkäällä ja monipuolisella kuulokemikrofonilla — Akali arvostaa. Gkuulokemikrofonia voi mukauttaa erilaisilla värikkäillä lisävarusteilla, kuten käännettävillä pantahihnoilla ja mikrofonisuojilla. Voit valita useista värikkäistä laitteista juuri omaan pelityyliisi sopivan. Tekniikka on 7. Koe vapaus ja pelaa omalla tavallasi. G on langaton ja mukavaksi muotoiltu.

Huippukevyt langaton Gpelikuulokemikrofoni

Kuulet peliympäristöjen ihmeellisen maailman joka suunnasta. Näytä usein kysytyt kysymykset. Apple konfiguraattori. Kuulokemikrofoni on kevyt, ja sen jännitetyn hihnan tarkoitus on keventää ja jakaa painoa. Voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen käytön mukaan. Gkuulokemikrofonia voi mukauttaa erilaisilla värikkäillä lisävarusteilla, kuten käännettävillä pantahihnoilla ja mikrofonisuojilla. Tässä on vihdoin kuulokemikrofoni, jonka kautta voit ilmaista itseäsi vapaasti.