Logitech Powerplay Mice

Jos sinulla on kysyttävää näihin maksuihin liittyen, OLE meihin yhteydessä. Kaikkien DELE:n myymien tuotteiden takuuaika on vähintään 2 vuotta tuotteen toimituspäivästä alkaen. Ilmaiset palautukset ei koske Trak Racer-tuotteita. Palauta salasana. Ostoskorisi on logitech powerplay mice. Molempikätinen muotoilu ja 11 ohjelmoitavaa painiketta Painikkeiden asettelu voidaan mukauttaa vasen- tai oikeakätisiä käyttäjiä varten. Odota 48 tuntia, ennen kuin seurantatiedot ovat käytettävissä.

Logitech – G PowerPlay Wireless Charging System

Koti Kaikki jalosteet Logitech G Lightspeed pelihiiri musta. Räätälöitävällä RGB-valaistuksella voit valita jopa 16,8 miljoonasta värivaihtoehdosta ja kirkkaustasosta. Tekniset tiedot Korkeus: Siirry Valmistajat. Logitech G Lightspeed pelihiiri musta Säästä 0.

logitech powerplay mice

Palauta salasana

Koti Kaikki tuotteet Logitech G Lightspeed pelihiiri musta. Trak Racer -tuotteiden palauttamiseen liittyvät toimituskulut ovat kuluttajan vastuulla. Arvioitu toimitusaika. Onko sinulla jo tili? User Manual Product Documents.

baaritiski ikea

Logitech G POWERPLAY Alusta

Lue lisää takuusta täältä. Räätälöitävällä RGB-valaistuksella voit valita jopa 16,8 miljoonasta värivaihtoehdosta ja kirkkaustasosta. Toimitus Suomeen Kuljetuspalvelu Arvioitu toimitusaika Hinta. Pelihiiret Langalliset hiiri Langattomat hiiri. Product Information provided by the Manufacturer. Ilmaiset palautukset ei koske Trak Racer-tuotteita. Tuotteen palauttaminen Takuu.

Logitech G Lightspeed pelihiiri musta |

Palauta salasana. Oikea- ja vasenkätiselle. Takuu on voimassa, jos tuotteesi katsotaan vialliseksi, mukaan lukien valmistuksesta johtuvat viat, lukuun ottamatta vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet tuotteen väärästä käytöstä. Tarjoamme kansainvälistä lähetystä seuraaviin maihin:. Pelihiiret Langalliset hiiret Langattomat hiiri. Kevyesti g ja ergonomisesti muotoilulla rungollaan G on mukava pelitoveri pitkiin pelisessioihin. Näytä laajat tuotetiedot.