Logitech Z150 Vs Z200

Logitech z -stereokaiuttimet toistavat 10 watin huipputeholla ja säädettävällä bassolla laadukasta musiikkia. Molemmissa kaiuttimissa on kaksi 2,5 tuuman kaiutinelementtiä, joiden ansiosta äänentoisto on tasapainoista ja selkeää. Emme myy, vuokraa tai lainaa sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille tahoille. Erinomainen kumppani tableteille ja pienlaitteille. Universal Serial Bus powered computer speakersConnect a variety devices with 3.

2.0 | Kaiuttimet

Hinta sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Asennus ja varaosat. Bass adjustment Rotate the tone control wheel at the side of the multimedia speakers for added deep bass. Molemmissa kaiuttimissa on kaksi 2,5 tuuman kaiutinelementtiä, joiden ansiosta äänentoisto on tasapainoista ja selkeää. Laadukkaat passiivikaiuttimet tietokoneen, TVn, tai muun laitteen yhteyteen. OEM -pakattu.

logitech z150 vs z200

Logitech julkaisi tyylikkäitä pikkukaiuttimia

Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Netti-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat jalosteet. Selkeää stereoääni. Kaikki oikeudet pidätetään SH Group Oy Ilmoita uusista kommenteista sähköpostilla. Log in now. The Store Tietokonekauppa.

jour pour femme 50ml

LOGITECH Z Speaker 10Watt Midnight Black | CompuSat

Creative Inspire T10 -kovaääniset tarjoavat korkealaatuista tehoa digitaaliselle musiikillesi. Tilaa uutiskirjeemme. Emme myy, vuokraa tai lainaa sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille tahoille. Kaiuttimen siro ulkoasu, pyöreän kuppimainen muotoilu ja kolme värivaihtoa tekevät tästä minikaiuttimesta houkuttelevan vaihtoehdon kaikkiin tunnelmallisiin musiikkihetkiin. Ammattilaisten kritiikit: 7 arvostelua. Laadukkaat passiivikaiuttimet tietokoneen, TVn, tai muun laitteen yhteyteen.

LOGITECH Kovaääniset netistä edullisesti | Verkkokauppa

Emme myy, vuokraa tai lainaa sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille tahoille. Logitech z50 -minikaiuttimen ulkoasu pettää, sillä runsaan kahden tuuman monoelementti tuottaa 10 watin huipputeholla yllättävän kantavan äänen. Väärä sähköpostiosoite Pakollinen kenttä. Väri Musta. Logitech z -stereokaiuttimet toistavat 10 watin huipputeholla ja säädettävällä bassolla laadukasta musiikkia. Logitech Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Olet kommentoimassa WordPress.