Loreal Preference Hiusväri Kokemuksia

Mä en jaksaa enää värjäillä, meni tukka niin huonoon kuntoon ja sama juttu kuin sulla, etten tosiaan halua kellertäviä tai punertavia hiuksia!! Älä missaa viikon parhaita shoppailudiilejä! T:mies Oletan tämän sävyeron tasoittuvan muutamassa pesussa, kun väri haalistuu hieman. Olin tuolloin lapseton sinkku, joten pystyin laittamaan värin päähän aamulla, lueskelemaan loreal preference hiusväri kokemuksia päivän kylpytakissa ja sitten tuli valmista. Vanhemmat kommentit ». Ilmoita asiaton sisältö.

L’Oréal Paris Préférence les Blondissimes kokemus

Kommentoi aloitusta Facebook Twitter WhatsApp Tykkää. Auts, olet jäähyllä. Keltaisuuden poistoon käytän ko. Värjäsin tolla värillä täs ja tuli aika vaaleenruskeet ,enkä ehkä ihan heti menis luettelee ees blonkiks väriks Miten työttömillä ja muilla vähävaraisilla on varaa tupakkaan?

loreal preference hiusväri kokemuksia

Tilanneviesti

Anteeksi että kommentoin näin vanhaan postaukseen, mutta kaipailisin apua. Itsellä hiukset ovat vaaleat-maantienväriset, joihin otan kirkkaan vaaleat raidat pari kertaa vuodessa. Jump to navigation. Kiitos vielä! McCaben perrhe on kuitenkin vakuuttunut syyn löytyvän hiusvärin sisältämästä kemikaalista nimeltään PPD eli parafenyleenidiamiini, jolle perheenäiti oli yliherkkä. Onko joku kokeillut? Väkivallasta vähättely Eilen vierailija 0 Viestiä.

cat 938

Keskustelu – Loreal preference sävy Stockholm | Aihe vapaa | Vauva

K18 – Keskustelualue on tarkoitettu vain täysi-ikäisille. En jaksa enää elää! Kopioi linkki. Joksi ne nopeasti kuitenkin muuttuvat värjättyäni. Vastaa Lainaa Ilmoita asiattomaksi.

Nyt loppu mun kestovärien käyttö 🙁 | Keskustelu | Kaksplus

En lähtisi poistamaan väriä tällä tuotteella hiuksesta, mutta oman värin vaalentamiseen tuote on hyvä. Tuubissa on tavaraa reilusti ja lyhyeen ja hyväkuntoisempaan hiukseen sitä kuluu varmaan noin kolmasosa purkista. Kun se kirkkaus vähenee, pesen välillä hopeashampoolla, mutta mielestäni se jotenkin himmentää, vähän kuin olisi kuivashampoota käyttänyt. Lue keskustelun säännöt. Älä missaa viikon parhaita shoppailudiilejä! Se miten puhuit mulle lähtiessäsi antoi toivoa. Normikosmetiikan silikonisen liukkaat koostumukset eivät koskaan olleet juurikaan miellyttäneet, ja luonnonkosmetiikasta löysin minulle täydellisesti sopivan kosmeettisen maailman.