Lounas Arabia

Lounaan, kahvin tai jälkiruuan voi maksaa myös kätevästi itsepalvelukassoilla. Tila soveltuu erinomaisesti yritys- lounas arabia muiden kokousten järjestämiseen, korkeatasoisten tarjoiluiden kera. Ravintolan henkilökunta hoitaa ja vastaa myös vieraslounaiden ja edustustarjoilujen tuottamisesta. Ravintola Luovassa on käytössä vain sähköiset maksuvälineet. Ikimuistoiset, maukkaat ja vastuulliset juhlat. Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia. Ravintola Lounas arabia modernissa miljöössä on loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia: yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutustilaisuuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia ja monenlaisia muita tapahtumia.

Ravintolat & kahvilat

Ravintola Luovassa on asiakaspaikkoja yhteensä Kokkimme kunnioittavat ja arvostavat tuoreita ja korkealaatuisia kotimaisia raaka-aineita, jotka ovat lähialueella tuotettuja ja lounas arabia kautta ilmastoystävällisiä. Lautasmalleja on useita — mikä niistä sinä olet? Kotimaisuus ovat meille sydämen asia ja lähituotannon hyödyntäminen itsestäänselvyys. Ravintola Luovassa on käytössä vain sähköiset maksuvälineet. Lue koko toimijatarina. Ravintola Luova Lue lisää.

lounas arabia

Maanantai 13.06.

Isompaan nälkään on tarjolla raikkaita salaatteja, patonkeja, toasteja ja bageleita. Torstai Sisäänkäynti hämeentien puolelta D-rapusta. Ota yhteyttä ravintola. Kaikki annokset saat myös helposti mukaasi.

kiinnitysliina tokmanni

Ravintolat & kahvilat – Arabia

Lounas arabia annokset saat myös helposti mukaasi. Varmistathan ajankohtaiset aukioloajat aina liikkeen omilta sivuilta. Kokkimme kunnioittavat ja arvostavat tuoreita ja korkealaatuisia kotimaisia raaka-aineita, jotka ovat lähialueella tuotettuja ja sitä kautta ilmastoystävällisiä. Kabineteista löytyy modernius kokoustekniikka. Ruokafilosofiamme perustuu pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin ja maittavaan oikein maustettuun ruokaan.

Ravintola Arabiankulma

Ravintolassamme on myös A-oikeudet. Buffetista vatsaan vai bioastiaan — globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä. Terveellistä ja monipuolista lounasta modernissa miljöössä. Ravintola Luovan modernissa miljöössä on loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia: yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutustilaisuuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia ja monenlaisia muita tapahtumia. Swagatam nepalilainen ravintola Lue lisää.