Lounas Rautatienkatu Tampere

We let no part of the ingredient go to waste – that is what inspires us to find new ways to prepare our food and explore endless possibilities in our cooking. Hämeenkatu 5, Tampere. Marko pairs great wine with service to remember. Viini- olut- sekä alkoholittomien juomiemme valikoima on jatkuvasti muuntautuva kirjo pientuottajien taidonnäytteitä. The birthplace of our menu can be traced back lounas rautatienkatu tampere the world outside the kitchen – living in the moment, listening to music and being surrounded by nature.

Petri Nygård

Katso päivän lounaslista ja tule lounaalle! Marko pairs great wine with service to remember. Lounas sisältää lämpimän ruoan lisäksi runsaan salaatti- ja leipäpöydän, ruokajuomaksi vettä sekä kahvin tai teen ja pienen makean. Vellu hakeutuu luontoon ja poimii pöytään sen parhaat antimet ja inspiraation. Kutsumme sinut käymään meidän makuista tutkimus ja viinin arviointi. Herkkujemme ideat lounas rautatienkatu tampere hetkessä elämisestä, musiikista sekä luonnon keskellä liikkuessa syntyvästä inspiraatiosta. Jos haluat viivähtää ravintolassamme pidempään tai haluat varata supra-kokonaisuuden, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

lounas rautatienkatu tampere

Be Calm & Buzz On

Arvostele Onni ja Leo! Tuomiokirkonkatu 17, Tampere. The birthplace of our menu can be traced back to the world outside the kitchen – living in the moment, listening to music and being surrounded by nature. Kutsumme sinut käymään meidän makuista tutkimus ja viinin arviointi. Tervetuloa ruokailemaan lämminhenkiseen ravintolaamme Tampereella.

alumiiniset terassikalusteet

Ravintola Semafori – Café Bar Diner

Savuporo-pekonikiusaus l G. Lounas sisältää lämpimän ruoan lisäksi runsaan salaatti- ja leipäpöydän, ruokajuomaksi vettä sekä kahvin tai teen ja pienen makean. Oodi luonnolle -menukokonaisuutemme rakentuu aina kunkin hetken parhaiden saatavilla olevien paikallisten raaka-aineiden ympärille. Hämeenkatu 1Tampere. Vellu hakeutuu luontoon ja poimii pöytään sen lounas rautatienkatu tampere antimet ja inspiraation. Avoinna ma-to pe la su À la carte Menustamme löydät runsaat annokset, joista löytyy sopivat ruuat myös erikoisruokavaliota noudattaville.

Ravintola Kajo – Luonnonläheisiä makuja ja elämyksiä Tampereella

Etkö vielä OLE jäsen? Ota yhteyttä suoraan ravintolaan. Käytämme raaka-aineemme alusta loppuun asti ja näin ollen inspiroidumme niiden käsittelystä syntyvien sivuvirtojen monipuolisuudesta sekä rajattomista käyttömahdollisuuksista. Keskiarvo 5. Juomamme tulevat sekä läheltä että kaukaa, mutta meille alkuperän lisäksi niissä on tärkeää puhtaus ja laadukkuus.