Mac Mini M1 16gb 1tb

Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu. Jatka ostoksia. Vakioitu kokoonpano Vakioidut tehdasmuokatut kokoonpanot sisältävät suosittuja, vain erikoistilauksesta saatavilla olevia komponentteja. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Suosituimmat haut macbook pro airpods airpods pro beats solo pro wireless airpod.

Apple Mac Mini Z12N_6_SE_CTO (M1, 16 GB, 1 TB Mac OS X), keskusyksikkö

Voit perua luvan koska tahansa. Mac Mini on täydellisen kompakti yhdistelmä tehoa, sulavaa käytettävyyttä sekä monipuolisia liitäntöjä. Mukana tuleva Universal Serial Bus-C johto on irroitettavissa. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Mikäli huomaat tilauksessa virheen tai haluat peruuttaa tilauksen ennen kuin olet vastaanottanut tuotetta, tulee sinun ilmoittaa asiasta viipymättä Tectorille.

mac mini m1 16gb 1tb

Hinta- ja tuotetiedot

Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Tilaa myymälään. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Tectorin elektroninen kauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Saat automaattisesti sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tekniset tiedot. Taustavalaistu näppäimistö: Ei.

lg 55 nanocell 816

Apple Mac mini () M1 | Elisa Yrityksille

Nämä arviot ovat tukkurien ennusteita ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Pinterest Elektroninen posti. Ryhdy töihin, uppoudu peleihin ja päästä luovat ideasi valloilleen pienellä Mac mini -tehopakkauksella. Enemmän ulos.

Mac mini 16GB UDF 1TB SSD Apple M1 chip with 8-core CPU 8-core GPU and— Core Service

Arvioitu toimitusaika arkipäivää. Joillakin toimitustavoilla saat linkin seurantaan suoraan kuljetusyhtiöltä. Wifi: Langaton Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu. Postilla huoltoon.