Macbook Pro 2019 16gb

Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Tallenna ilmoitus suosikiksi. Apple MagSafe 2 45 W -virtaläh Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla.

Apple MacBook Pro (2019) – 2,6GHz HC 16″ i7-9750H (Gen 9) 16GB RAM 512GB SSD

Ilmainen vakiotoimitus. Tekniset tiedot. Kirjaudu sisään. MacBook Pro 16 Touch Bar on vaikuttavan suorituskykyinen tehopakkaus ja virtuoosimainen työkalu ammattilaiskäyttöön. Sopimusehdot Sulje. Kunnostaja ja myyjä: asgoodasnew electronics.

macbook pro 2019 16gb

Apple Footer

Kunnostaja ja myyjä: asgoodasnew electronics Kunnostaja vuodesta , kunnostusmaa Saksa. Kaikki ilmoitukset Autot Asunnot Tori-kaupat. Siirry keskusteluun. Tehokkaat suorittimet, uuden sukupolven näytönohjaimet, MacBook Pron kaikkien aikojen suurin akun kapasiteetti ja valtava tallennustila tekevät siitä ylivertaisen työkoneen. Elisa Kirja.

hai saappaat nilkkurit

MacBook Pro (tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Tekniset tiedot. Kirjaudu sisään. Väri Tähtiharmaa. Nosta ilmoitus kärkeen. Mietitkö vielä? Tästä syystä saat vähintään 12 kuukauden takuun ostamalla kunnostetun laitteen Back Marketilta.

Apple MacBook Pro 16 Touch Bar () | Elisa Yrityksille

Vain parasta sinulle. Tästä syystä saat vähintään 12 kuukauden takuun ostamalla kunnostetun laitteen Back Marketilta. Viestisi on lähetetty onnistuneesti. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Asiantuntevasti kunnostettu. Unohditko salasanasi?