Magsafe Powerbank Anker

Tehokas pankki, joka magsafe powerbank anker ladata jopa Macbookin! Integroitu LED-valo kertoo jäljellä olevan akunmäärän, ja laite tuntuu mukavalta kädessä kankaisen kuoren vuoksi. Apple Pay laskeutuu Meksikoon, ja käytettävissä on useita pankkeja. Parhaat langattomat varavirtalähteet tarkoittavat sitä, ettei reissuun tarvitse ottaa ylimääräisiä kaapeleita. Niiden kapasiteetti riittää puhelimen lataamiseen pariin otteeseen, mutta kannettavien tai vastaavien laturiksi näistä ei OLE. Champion kapean ohut virtapankki, magsafe powerbank anker on pieni ja mahtuu taskuun tai laukkuun, voit olla varma, että pystyt käyttämään puhelinta tai tablettia tien päällä.

Varavirtalähteet puhelimelle

Tämä Anker-virtapankki on nyt myynnissä 39 dollaria Amazonin kautta Yhdysvalloissajoten se on ajan kysymys saavuttaa Amazonin Espanjan. Tämä Powerbank voi ladata sekä iPadiPhone että Macbookin. Kun Sandberg Urban Solar Powerbank on ladattu täyteen, voit ladata älypuhelimesi neljä kertaa. Vedenpitävä 10 mAh: magsafe powerbank anker varavirtalähde, jossa on myös kompassi ja taskulamppu. Virtapankissa on 87 W, mikä tarkoittaa, että se voi ladata myös kannettavia tietokoneita. Akun kapasiteetti on mAh.

magsafe powerbank anker

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Virallisesti lisensoitu Star Wars -virtapankki. Älä osta, koska – Epätavallinen design. Powerbank integroidulla USB-C-kaapelilla, joten kaapeli on aina mukanasi. Haluan saada uutiskirjeen. Valtava 72 mAh akku riittää lataamaan älypuhelimesi päivittäin lähes koko kuukauden ajan. Muiden matka-akkujen lailla langattomien vaihtoehtojen kapasiteetti vaihtelee laajalti, ja hinnan noustessa usein myös kapasiteetti kasvaa. Markus Lehtiniitty Julkaistu

lasten nike ale

PowerCore Magnetic 5K Wireless Power Bank |

Vinkit Sovellukset. Suuri kapasiteetti Wh:n kapasiteetti riittää useisiin latauskertoihin käytännössä kaikkien mobiililaitteiden kanssa. Champion kapean ohut virtapankki, joka on pieni ja magsafe powerbank anker taskuun tai laukkuun, voit olla varma, että pystyt käyttämään puhelinta tai tablettia tien päällä. Ne tarjoavatkin hyvän lisäturvan moniin tilanteisiin, eivätkä ne usein tuo kannettavaksi juuri lisäpainoa. Valmistaja Anker on ohittanut heidät.

Paras varavirtalähde kannettavat matka-akut hätätilanteisiin | TechRadar

Kompakti muotoilu ja tuplalataus yhdessä vaihdettavien US-, UK- and Europe-töpseleiden kanssa tekee siitä täydellisen valinnan matkailuun. Olemme koonneet tämän artikkelin sinun avuksesi. Älä osta, koska – Rajallinen kapasiteetti. Älä osta, koska – Toimii vain uusien iPhonejen. Kompakti ja joustava muotoilu. Juhlat ja sesonki.