Makia Puuvillapipo

Sähköposti Tilaa. Toimittajan tuotteen koko Sokos Kajaani. Sokos Lohja. Valitse Väri:. Jos valitsit tilauksen maksutavaksi laskun, sähköpostiisi lähetään uusi lasku, kun palauttaminen on makia puuvillapipo. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Makia beanie-pipo

Pipo on laadukas ja lämmin, sekö hyvännäköinen. Emotion Kaleva. Palaa kauppaan Siirry lahjalistalle. Selaa tuoteryhmiä. Toimitusmaksut EU:n sisällä 6 euroa, yli euron tilaukset postikuluitta.

makia puuvillapipo

Thank you,

Emme vastaa Postin toimitusajoista ja — viiveistä. Tilausseuranta Kirjaudu sisään Rekisteröidy. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Ostoskorisi on tyhjä. Lisää tuotteet lahjalistalle. Maksutavat Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Klarna checkout- maksupalvelun kautta.

honor 20 pro google

Makia beanie-pipo | elektroninen kauppa

Kaupankäynti myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tilaukset toimittaa Posti. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Palaa lahjalistaan Osta tuote. Makia puuvillapipo meitä. Muualta kuin Suomesta tulevien palautusten ja vaihtojen kustannuksista vastaa asiakas itse. Lisää koriin.

Puuvillapipo Makia – Naiset | Rekki

Hinta eivät sisällä postikuluja ellei asiasta OLE muuta ilmoitettu. Mobilepaylla maksettaessa palautus tulee tilille Checkout Finlandin kautta. Toimitusmaksut sisältävät postikulujen lisäksi myös pakkaamisen käsittely- ja materiaalikustannukset. Emotion Tampere Kaleva. Vaihdot ja palautukset Huom! Toivomme, että palautuksesta ilmoitetaan sähköpostitse info pikkuotus. Sukkatuotteet sukat ja sukkahousut , jos paketti on avattu ja tuotteita sovitettu.